Avdelning

Utveckling

Connect

Vi utvecklar lösningar för energieffektiv fastigheter i absolut framkant…

 Vår utvecklingsavdelning syns inte och hörs inte – däremot är resultaten av dess arbete synnerligen märkbara!

Vi jobbar med allt från mekanik, elektronik, automation och programmering med applikationer inom ventilation, väme, belysning, solskydd och IoT.

Vår specialité är att få till integrerade enheter med alla dessa beståndsdelar samverkande på optimalt sätt på ett produktionvänligt sätt till lägsta kostnad med hållbara material och produktionsmetoder.

Vi har utvecklat prisbelönta produkter som sålt i hundratusentals (världens första aktiva tilluftsdon med inbyggda givare!) och vi gör småskaliga lösningar helt kundanpassade för ett speciellt projekt där vår unika kompetens krävs för ett lyckat resultat.

En innovativ miljö och högt tak ger utrymmer för egna idéer som utvecklas till proof of concept. Dessa förfinas och utvärderas för att sedan kunna produceras i större volymer.

 

Några exempel på innovativa lösningar vi tagit fram:

 • Dragskåpsventilationslösning
 • Styrning av renrum och slussar med differenstrycksstyrning
 • Aktivt tilluftsdon med inbyggda givare (2xP)
 • Aktivt väggtilluftsdon med inbyggda givare
 • IR-kommunikation med Palm som konfigurationsverktyg för regulatorer
 • Relästyrning av lysrörsarmaturer som inte smälter pga strömsspikar
 • Reaktivt tilluftsdon med bibehållen kastlängd utan elektronik (P)
 • Stegmotorbaserad spjällmotor utan mekanisk förslitning
 • Webbgränssnitt för behovsstyrd ventilation
 • Webbaserad konfiguration av Dali-belysning
 • Personräknare baserad på konventionella givare
 • Optimeringsalgoritmer av tryck och temperatur för aggregat
 • Energioptimal reglering av solskydd
 • Supertyst ventil för luftflödssstyrning (P)
 • Luftflödesmätningsenhet utan behov av raksträcka (P)
 • App för konfiguration av regulatorer via BLE
 • App för digitalisering av hyresgästinteraktioner mot fastigheten

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Produkter x Personal = Bra klimat

 

På Lindinvent trivs man, det syns! Vi arbetar för perfekta inomhusklimat och hjälper våra kunder med innovativa ventilationslösningar, något som vi givetvis även själv har byggt in och kontinuerligt testar i vårt helt CO2 neutrala kontor. 

Ett annat klimat som vi också tycker är extremt viktigt är det som rör våra anställda. Därför har vi en familjär atmosfär, högt i tak och vänlighet och hjälpsamhet genomsyrar bygget. Simpelt uttryckt; vi skrattar och trivs på jobbet och här finns faktiskt inga tråkiga måndagar!

Vi ser talang

Dessutom ger vi även möjligheten till utveckling inom företaget. Trivs vi med dig vill vi ju att du stannar hos oss. Därför kan vår personal ansöka till alla våra öppna positioner i den mån det passar om man känner att man har växt ur sin kostym eller vill testa något nytt.   

Som synes är vi övertygade om att personalen är vår viktigaste resurs och produkterna är bara en del av vår totala leverans. Vi förklarar det ganska enkelt så här:

 

LEdord_neg.png

 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är ett företag med visioner. Det gör att vi tror på visionärer. Vi ger därför utrymme för innovation och fritt tänkande. Det är ju så idéer föds och kan förädlas till verklighet. Som anställd hos oss får du även förmånen att arbeta för en hållbar miljö med produkter framtagna för att värna om vår planet.  

Sedan starten har en av våra grundstenar varit att erbjuda en bättre och säkrare arbetsmiljö. Med energibesparande produkter verkar vi för att minska byggnaders negativa påverkan på naturen. Med en klart reducerad energiåtgång kan våra beställare både bara spara pengar och bli mer miljövänliga! Detta har faktiskt gjort oss till stolta vinnare av "Stora Inneklimatpriset" och "Stora Energipriset!"

Dessutom:

 • Du kommer aldrig klaga på dålig luft eller frysa

  Det låter kanske konstigt att lyfta fram som en fördel men om du tänker efter har det säkert drabbat dig på andra ställen. Tung huvudvärk i slutet av dagen eller att du helt enkelt fått ont i nacken för att du stått i drag eller frusit. Det händer inte här.

 • Kollektivavtal, ATF och Friskvårdsbidrag

  Detta gör att vi pensionssparar åt dig enligt konstens alla regler samt att vi följer alla lagar och regler till punkt och pricka. Allt för att du ska känna dig trygg. Vi tillämpar även ATF (Arbetstidsförkortning) vilket gör att vi tjänar in ett visst antal timmar varje år som vi tar ut i gemensamma klämdagar och utöver dem, när du vill. Självklart vill vi även att vår personal ska må bra så ett generöst friskvårdsbidrag delas ut varje år!

 • Vinstdelning

  Ingen kan göra allt men många kan göra mycket. Det är tack vare vår personal som vi växer och detta vill vi såklart visa vår tacksamhet för. Därför får våra anställda varje år dela på en del av vinsten. Teamwork for results är vår melodi!

 • Fredagsfika och mängder av frukt och kaffe!

  Vi vill att våra anställda ska vara pigga och glada och vem blir inte glad av frukt och kaffe? Dessutom serveras det fika varje fredag då vi samlas i vår stora fina matsal och har det trevligt innan det är dax att fira helg.

Skiffervägen 39
224 78 Lund Vägbeskrivning info@lindinvent.se 046-158550 Se sida

Copenhagen

1550 Copenhagen Vägbeskrivning

Göteborg

Datavägen 10D
436 32 Askim Vägbeskrivning info@lindinvent.se 031-381 60 00 Se sida

Linköping

Teknikringen 9
583 30 Linköping Vägbeskrivning info@lindinvent.se 0707-40 85 54 Se sida

Stockholm

Hemvärnsgatan 13
171 54 Solna Vägbeskrivning info@lindinvent.se 08-40 90 32 00 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor